Kosten

Lidmaatschap per kwartaal:

De contributie wordt per kwartaal vooraf geind. 
De tarieven per huisadres per kwartaal zijn als volgt:
Eerste lid € 27,-
Tweede lid € 15,-,
Derde lid € 9,- 
Uitzondering is het vierde kwartaal dan zal het bedrag lager zijn, omdat er in december geen contributie berekend wordt. 

Licenties 2018

KNWU basislicentie 2018 € 11,50
NFF licentie 2018 € 10,-

Daar FC-Unitas lid is van beide bonden, ben je als lid verplicht aangesloten bij de beide bonden. Uitzondering zijn trainingsleden, die hun licenties hebben lopen bij een andere club.

Prijzen voor het lidmaatschap geldt zowel voor licentie- als trainingsleden. Als je wedstrijden fiets bij de KNWU, anders dan een AK, dan dien je nog een wedstrijdlicentie aan te schaffen. Deze licentie is afhankelijk van welke klassen je wilt fietsen. (AK's / TC's, internationaal). Je bent zelf verantwoordelijk om je via www.KNWU.nl je licentie aan te passen van een basis naar een wedstrijd KNWU licentie. FC-Unitas draagt zorg voor het feit dat je een basis licentie ontvangt.

Clubshirt

De kosten voor de shirts zijn als volgt (2018 - over een periode van 3 jaar):
  • 1e shirt € 10,-
  • 2e shirt € 20,-
  • 3e en elk volgende shirt € 30,-

Fietsen huren bij FC Unitas


Train je of wil je komen trainen bij FC-Unitas, maar heb je geen eigen fiets of is je fiets in onderhoud, dan kun je een fiets lenen/huren bij FC-Unitas.

Voor kijkers is het de eerste vier keer gratis. Ben je lid of wil je lid worden dan zijn de kosten € 15,- per keer. Dit doen we zodat wij onze fietsen ook goed kunnen blijven onderhouden en afschrijven. Voor vragen:

Penningmeester Michiel v.d. Berg
penningmeester@fc-unitas.nl

FC Unitas werkt met automatische incasso . Hiervoor moet een machtigingsformulier ingevuld worden. Deze formulieren liggen achter de bar in de kantine en zijn hier te downloaden.