Lid worden?

LID WORDEN


Voor de beginnende fietsercrosser

Ben je een beginnende fietscrossers en wil je eens kijken of het wat voor je is? Graag brengen wij het enthousiasme van deze sport op je over, wel stellen we een aantal voorwaarden zoals hieronder beschreven:
  • Minimum leeftijd is 5 jaar, tenzij anders is overlegd met de trainer!
  • Je krijgt 4 gratis lessen, deze dienen opgemaakt te worden binnen een termijn van 6 weken. (inclusief gebruik faciliteiten, helm, handschoen en bmx)
  • Je krijgt
     een strippenkaart waarop de trainer de aanwezige lessen aftekent. Klik hier om het formulier te downloaden
  • Bij een volle strippenkaart is er de mogelijkheid om nog 4x mee te kunnen doen voordat je lid wordt van de club. Je betaald €15,- per keer of €45,- voor alle 4 lessen in 1 keer.• Na 8 lessen zal er een voldoende basisniveau moeten zijn om door te stromen naar groep 1. We letten hierbij op fietsbeheersing (remmen, basishouding en balans), besef van snelheid en de ontwikkeling in de 8 lessen.
  • Voorwaarde om door te stromen naar groep 1 is dat je zelfstandig en veilig de baan over kan, dit inclusief startheuvel + hek.
  • Na 8 lessen is een lidmaatschap verplicht. Je kunt hier klikken voor het aanmeldingsformulier.
  • Wanneer je lid wordt dien je het eigen materiaal op orde te hebben: Fiets, Helm, Bescherming & Handschoenen. Voor advies vraag de trainers!

 Wil je direct lid worden?
 
Vul dan het aanmeldingsformulier volledig in en lever het in bij het secretariaat, met een (kopie) uittreksel uit het bevolkingsregister. Inleveren kan per post of in het postbakje in de kantine achter de bar op het sportcomplex. 

Meedoen aan wedstrijden

Als je ook mee wilt doen aan wedstrijden moet je lid worden van de NFF en of KNWU dit kan je ook aangeven op het aanmeldingsformulier. Mocht je NFF lid worden dan ontvang je van het secretariaat een startnummer waarmee hij/zij bekend staat bij de NFF. Het startnummer kan je dan in plakletters kopen en op een stuurbordje plakken.

Als je nog vragen hebt kun je contact opnemen met de gastvrouw van FC Unitas, Jessica Knopper, op penningmeester@fc-unitas.nl