Sponsoring

Home » Clubinfo » Sponsoring

Sponsormogelijkheden van FC Unitas:

Als BMX vereniging kunnen wij verschillende sponsormogelijkheden bieden. Zo hebben wij clubkleding die tijdens wedstrijden en trainingen wordt gedragen. We hebben verder de beschikking over een fraaie accommodatie op het Regionaal Wielercentrum Noord Nederland, gelegen op een zichtlocatie van de Europaweg Zuid, die uitermate geschikt is voor het plaatsen van reclame-uitingen. En daarnaast organiseren wij jaarlijks ook nog een aantal wedstrijden waarbij de nodige bekers worden uitgereikt.

Bord sponsor

Om onze accommodatie een mooie uitstraling te geven en sponsoren de kans te geven “gezien” te worden hebben wij de mogelijkheid tot het plaatsen van een sponsorbord langs de baan. Plaatsing is mogelijk voor verschillende periodes en kan al vanaf 1 jaar.

Vanwege een eenduidige uitstraling op de accommodatie is het helaas niet mogelijk uw eigen bord te plaatsen.

FC Unitas faciliteert en plaatst het bord voor u na aanlevering van uw logo/reclame uiting maar vraagt hiervoor wel een eenmalige bijdrage in de productiekosten en is het bord uw eigendom.

Bord sponsor dubbelzijdig                 € 300,- per jaar

Eenmalige productiekosten bord    € 175,- dubbelzijdig

Sponsor Beker serie

FC Unitas organiseert jaarlijks een aantal wedstrijden voor zowel de NFF als de KNWU. Tijdens deze wedstrijden worden er in alle klassen bekers uitgedeeld aan de beste 8 rijders.

Om de prijsuitreiking elke keer weer een feest te laten zijn heeft u de mogelijkheid hier aan bij te dragen. Wanneer u sponsor van een beker serie bent zal de serie voorzien worden van een apart plaatje met daarop “aangeboden door “uw (bedrijfs)naam”.

Sponsoring beker serie          € 75,- per serie van 8 bekers

Sponsoring clubtenue

Het clubshirt van FC Unitas leent zich bij uitstek voor sponsors die hun naam graag landelijk willen uiten omdat veel leden van de vereniging door heel Nederland wedstrijden rijden. FC Unitas biedt sponsors dan ook om de 3 jaar de mogelijkheid om hun naam op het shirt te laten zetten.

Hiervoor hebben wij verschillende mogelijkheden.

Sponsor clubshirt – Logo/naam op voor- of achterzijde clubshirt (obv 3 jaar)

Subsponsor op mouw – naam/logo op een van de mouwen (obv 3 jaar)

Hoofdsponsorpakket:  (obv 3 jaar)

  • Dubbelzijdig bord langs de baan (excl. productiekosten)
  • Logo/naam op voor- of achterzijde clubshirt
  • Extra vermelding website

Bent u geïnteresseerd om sponsor van FC Unitas te worden, maar heeft u toch andere wensen dan bovenstaand, neem dan contact met ons op.

We zijn altijd bereid tot een goed gesprek en nieuwe ideeën.

Over FC Unitas

FC Unitas is een sportvereniging in Assen opgericht op 18 november 1967. De club organiseerde destijds vooral evenementen/toertochten voor visueel gehandicapten en slechtzienden. In 1982 ging FC Unitas zich meer op het fietscross richten en sinds die tijd is het een BMX vereniging.

Sinds 2016 ligt de BMX baan op de locatie van Wielercentrum Noord.

Contactgegevens

FC Unitas
Achter Stadsbroekhal, (Tomtom Kortbossen 5)
9405 BM ASSEN

Plan hier je route

E-mail: secretaris@fc-unitas.nl